Karosszéria javítás, autófényezés

Karosszéria javítás, autófényezés és biztosítási kárügyintézés garanciával a Sygnum-car autószervizben, a 3. kerületben Óbudán.
Minden típusú gépjármű karosszéria lakatos és fényezési munkáját vállaljuk. Műhelyünk teljes körű biztosítási kárügyintézéssel is foglalkozik, minden biztosító társasággal kapcsolatban áll.
Mind a karosszéria javítás munkára és az autófényezésre illetve az összes szolgáltatásunkra garanciát vállalunk!

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS / KAROSSZÉRIA LAKATOS MUNKÁK

Ha már megtörtént a baj, autója megsérült, vagy megkarcolták, sérülés történt, a karosszérián lepattogzott a festés, UV-napsugárzás által lemattult a fényezés, bízza ránk a karosszéria javítást és maradéktalanul visszaállítjuk az autó karosszériáját gyári állapotra.
Az autók karosszéria javítása után gyártott, bontott, vagy gyári alkatrészeket beszerelve rövid határidővel végezzük. Nem minden esetben kell a horpadt karosszéria elemeket cserélni, helyszíni szemle során konkrét választ adunk az adott sérült karosszéria elemelem teljes karosszéria lakatos munkájára. Személyre szabottan a karosszéria sérülést látva adunk árajánlatot illetve konkretizálva a beszerelendő alkatrészeket.

HORPADÁS JAVÍTÁS

Talán Önnek is ismerős az a kellemetlen helyzet, mikor autójához érkezve látja, hogy a karosszérián egy horpadás keletkezett. A horpadásokat legtöbb esetben ajtórányitás, baleseti sérülés, gesztenye vagy dióhullás, jégkár okozza.
Az autón keletkezett horpadásoktól függően javításuk kivitelezhető akár fényezés nélkül is. A horpadás javítás előtt minden esetben sor kerül egy személyes felmérésre, melynek keretében szakembereink pontosan megállapítják a javításhoz szükséges technológiát és időt.

MŰANYAG JAVÍTÁS / LÖKHÁRÍTÓ JAVÍTÁS

Az autóiparban egyre nagyobb teret nyer a műanyag karosszéria elemek alkalmazása. Ezek az anyagok hiába rugalmasak mégis könnyen törnek vagy benyomódnak.
Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a műanyag javítás területén. A leggyakoribb műanyag elemmel kapcsolatos megkeresés a lökhárítójavítás. Az autók első és hátsó lökhárítója nagyon gyakran sérül az autó napi használata során. Ezek a bosszantó és esztétikailag zavaró sérülések a lökhárító javításával könnyen orvosolhatók. Az autóiparban fellelhető összes műanyag típushoz rendelkezünk javítókészletekkel, ennek köszönhetően sok esetben megmenthetőek a sérült, vagy törött karosszériaelemek, amivel Ön jelentős összegeket takaríthat meg.

Mindez akár több órát is igénybe vehet, ezért szükséges előre bejelentkezni.
Időpont egyeztetésre az alábbi telefonszámokon van lehetőség:

IDŐPONT EGYEZTETÉS:

+36 (1) 243 7421 | +36 (30) 944 7321 | +36 (30) 779 1974

AUTÓFÉNYEZÉS

Autófényezés

Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, amely nagyban hozzájárul a tökéletes minőség eléréséhez. Az autófényezés során kiváló minőségű, környezetbarát festékeket használunk.
Természetesen cégünk nem csak apróbb sérülések javítására specializálódott, lehetőség van akár teljes autó illetve motor fényezésre, felni fényezésre, stb.

Az autófényezés menete:

 • Az autófényezés megkezdése előtt részletes felmérést végzünk az autó állapotát és a szükséges javítási munkákat illetően. Ezt követően leszereljük az autóról az összes a fényezést akadályozó elemet (pl, lökhárító, kilincs, díszléc, stb.) Csak így tudunk tökéletes és alapos munkát végezni.

 • A szétszerelést követően a sérült elemek előkészítését és csiszolását végezzük el. Szakembereink a legnagyobb precizitással és alapossággal végzik az egyes elemek sérüléseinek, íveinek helyreállítását, a lehető legkevesebb kitt felhasználásával. A fém és a gitt hőtágulási aránya eltérő, ebből adóan minimalizáljuk a felhasznált gitt mértékét. Az előkészítés rendkívül fontos az autófényezés tökéletes minőségének eléréshez. A különböző elemek esetleges rozsdásodása esetén felmérjük, hogy a rozsdásodás megfelelő csiszolással eltávolítható-e vagy teljes cserére van szükség. Ilyen esetekben minden esetben konzultálunk a megrendelővel. A teljes előkészítési folyamat végén kerülhet sor a megfelelő kitöltő anyagok felvitelére.
 • A teljes előkészítési folyamatot követően végezzük az autó tényleges fényezését. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, ezáltal minden zavaró külső környezeti tényező kiszűrhető, mely főleg az apró porszemcséket jelenti. Az autófényezést zsír és pormentesítés előzi meg. A szükséges rétegek felvitele között néhány perces szüneteket tartunk. A kiválasztott szín fedési tulajdonságaitól függően 2-4 réteg festék felvitelére lehet szükség.
 • Az autófényezést a lakkréteg felvitele követi, melyet a fényezéstől függően 1-3 rétegben viszünk fel.

 • A lakkozást a szárítás követi, melyet a hőkamrás fényezőkabinban végzünk 60 Celsius feletti hőmérsékleten. Az autó használatbavétele előtt javasoljuk, hogy körültekintően vegyék figyelembe a környezeti tényezőket, pl: télen az utak sószórása károsíthatja a friss fényezést. Az autófényezést követően körülbelül 2-3 hétig kerüljük az autómosókban használt nagynyomású vegyszeres tisztítást.

BIZTOSÍTÁSI KÁRÜGYINTÉZÉS

Amennyiben Önt baleset éri autójával, cégünk hosszú évek tapasztalatával és megfelelő szakértelemmel leveszi az Ön válláról a biztosítási ügyintézés terhét.
Kárfelvétel, teljes körű kárügyintézés MINDEN BIZTOSÍTÓTÁRSASÁG felé.
A mi feladatunk:
Kárbejelentés, kárszemle, pótszemle, jogalap lekérése, kárszámíttatás jóváhagyatása és az egyéb iratok beszerzése.
Önnek csak egy meghatalmazást kell adnia cégünk részére és a végén a kész gépjárművet átveheti telephelyünkön.

Kárügyintézéshez szükséges dokumentumok:

 • Forgalmi engedély

 • Vezetői engedély másolata
 • Törzskönyv fénymásolata
 • Kék-sárga baleseti bejelentő (amennyiben a helyszínen kitöltötték)

 • Rendőrségi intézkedés esetén: jegyzőkönyv, határozat
 • Céges meghatalmazás esetén: aláírási címpéldány fénymásolat, bélyegző