Autóklíma tisztítás, autóklíma töltés, autóklíma javítás

Autóklíma tisztítás és javítás a 3. kerületben óbudai autóklíma szervizünkben. Gyors, szakszerű autóklíma töltés, karbantartás, nyomáspróba, szaktanácsadás.

AUTÓKLÍMA TÖLTÉS ÁRAK

Autóklíma töltés 800 gramm-ig (tartalmazza a vákuumtesztet és az olajat! ) 18 000 Ft
Autóklíma töltés 801 – 1000 gramm-ig (tartalmazza a vákuumtesztet és az olajat! ) 21 000 Ft
Hűtőközeg szivárgásának ellenőrzése, színezéssel 3 000 Ft
Nyomáspróba 12 000 Ft
Plusz munkadíj, ha szivárgás miatt nem tölthető a rendszer 6 000 Ft

Az árak 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS ÁRAK

Habos vagy vegyszeres (bomba) klímatisztítás 6 000 Ft
Ózonos klímatisztítás 7 000 Ft

Az árak 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS  – MIÉRT FONTOS?!

Érdemes évente kitisztíttatni az autóklímát még akkor is ha nem tapasztalunk semmilyen problémát.
Az elhanyagolt, tisztítatlan autóklíma rendszerében megtelepedhetnek a baktériumok és a gombák. Ezek allergiás reakciót, fertőzést, de akár még tüdőgyulladást is kiválthatnak!
A tisztítatlan autóklíma a komfortérzetünk, és az egészségünk romlásán túl a pénztárcánknak sem kedvez, hiszen a koszos rendszer egy idő után teljesítmény romlást és a tisztítási költségénél sokkal magasabb autóklíma javítás és szervizelési költségeket fog eredményezni.

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS  – KIVEL VÉGEZTESSE?!

A klímakészülékek, az utastérben hűtik és forgatják a levegőt, tisztítást nem végeznek, ezt nekünk kell elvégeztetni kellő rendszerességgel. A rendszeresség a használattól függő, de minimum évente végeztessük el, megfelelő szakember segítségével.

 A tisztítást szakvizsgával nem rendelkező és hozzá nem értő személlyel ne végeztessük!  Szaktudás hiányában főleg az egészségünkben, de az autónk műszaki állapotában is kárt okozhatunk.

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁSI MÓDSZEREK – MELYIKET VÁLASSZA?!

Hab? Fertőtlenítő bomba? Ózon?

A semminél bármi jobb!

A legelterjedtebb eljárás a bomba. Ami hátrányt jelenthet alkalmazása során, hogy nem mindig van feltüntetve milyen anyagot is tartalmaz. Lehetnek ügyfelek, akiknek allergiás tünetet okozhatnak a benne lévő hatóanyagok.

A habos kezelés szintén megfelelő lehet, egyetlen negatívuma, hogy nehéz eljuttatni a klímaberendezés megfelelő részeihez, ez néha alkatrészbontással is járhat.

Ózonos klímarendszer tisztítás, manapság ez az egyik leghatékonyabb tisztítási mód,ha megfelelően alkalmazzák.Előnye, hogy a levegő keringtetésével a legtöbb helyre tudjuk eljuttatni és így kihasználni gomba- és baktériumölő hatását.

Fontos: A 20-30 perces ózonos tisztítást követően,minimum 15 percig szellőztessük át az utasteret és a klímarendszert!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a klímaberendezések  tisztítása és javítása terén.

Munkatársaink regisztrált, képzett járműklíma szerelők, így biztos lehet benne, hogy minőségi, szakszerű munkát fognak végezni. Cégünk minőségi automatizált klímafeltöltő géppel rendelkezik, minek köszönhetően pontos hűtőközeg feltöltést tudunk elvégezni, a megfelelő hatásfok elérése érdekében.

Klímaszezonban a klímatöltést és tisztítást rövid határidővel elvégezzük, hogy Ön mielőbb komfortosan érezze magát vezetés közben. Ha nem szeretne várakozni, javasoljuk, hogy telefonon egyeztessen időpontot kollégánkkal.

IDŐPONT EGYEZTETÉS:

+36 (30) 944 7321 | +36 (30) 779 1974

Figyelem! Óvakodjanak a klímatöltögető „szakemberek” –től! Nem az a fontos, hogy a rendszer elinduljon, hanem, hogy megfelelő mennyiségű hűtőközeg legyen a rendszerben. Kevés hűtőközeggel használt klímarendszer hatásfoka elenyésző, a túltöltött rendszer kompresszor meghibásodást vagy tömítetlenséget okozhat.

Klímatisztítás és karbantartás során a pollenszűrő ill. utastérszűrő cseréje javasolt a maximális fertőtlenítőhatás elérése érdekében!

A MEGFELELŐEN KARBANTARTOTT AUTÓKLÍMA ELŐNYEI

 • Kellemes hőmérsékletet biztosít a gépkocsi utasterében

  • friss és tiszta légáram, megfelelő hőmérséklettel és páratartalommal
  • elkerülhető az álmosság és a hőguta
  • jobb vezetési feltételek
  • csökkenti a vezető testi megterhelését
  • természetes úton javítja a vezető közérzetét
  • lehetővé teszi a nap legmelegebb időszakában történő vezetést is, amikor a forgalom mérsékeltebb
  • javítja a komfortot és a vezetés biztonságot
 • Csökkenti az utastér levegőjének páratartalmát

  • a szélvédő és az ablakok páramentesek maradnak és így a gyors és folyamatos szélvédő-párátlanítás folytán az állandó tökéletes kilátás fokozza a biztonságot
 • Jó levegőszűrést biztosít

  • a külső levegővel bekerülő virágpor és más szilárd szennyeződések lerakódnak az elpárologtatóra, ahonnan a lecsapódó kondenzvízzel távoznak
 • Az utazás csukott ablakok mellett történhet

  • nincs az egészségére ártalmas kereszthuzat (elkerülhető a megfázás, reumatikus megbetegedések, fülgyulladás, stb.)
  • véd a forgalom okozta külső zajok ellen, az autó utastere kellemes, nyugodt feltételeket biztosít, ahol zavartalanul lehet beszélgetni, vagy zenét hallgatni.
  • mivel mindig zárt ablakokkal autózhat, így a jármű áramvonalasabb és gazdaságosabb üzemű.